Impregneren


Door uw gevel te impregneren verhoogt u de isolatiewaarde van uw spouwmuurisolatie. Soms komt het voor dat een gevel om een of andere reden erg nat is. Er is vocht in de muur gekomen en dat wil er maar niet uit. De ene muur trekt nu eenmaal meer vocht aan dan de andere muur.
Vaak heeft dat ook te maken met de oriëntatie van de muur. Daardoor kan het gebeuren dat een gevel vochtig blijft. Om dit te voorkomen kunt u een gevel laten impregneren.
De gevel wordt daarbij voorzien van een laagje impregneermiddel, waarna deze niet langer waterdoorlatend is.

 

Wij werken met een 3-tal impregneermiddelen die speciaal door Remmers Bouwchemie B.V. ontwikkeld zijn voor het waterafstotend maken van gevels. Funcosil SNL en Funcosil WS zijn twee impregneringen die d.m.v. de vloeimethode worden aangebracht. De variant Remmers gevelcrème wordt met de blokkwast aangebracht. Deze impregneringen zijn allemaal dampdoorlatend. Bovendien ontvangt u 10 jaar garantie dat vocht voor altijd buitenshuis blijft.

Voordat het zin heeft om de gevel te laten impregneren is het belangrijk dat de gevel in orde is. Er moet geen scheuren en gaten in de gevel zitten. Laat onze inspecteur een inspectie uitvoeren om te bekijken welke impregnering het beste geschikt is voor u.

 

 

Wilt u meer weten over onze diensten? Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?
Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 - 17.00u op 06-23003541, of via het contactformulier op onze website.

 Impregneren:


Impregneren: