Over ons, wie zijn wij?


De Bie Dienstverlening is een familiebedrijf dat al meer dan 8 jaar actief is in de afbouw en renovatie sector. Wij zijn gevestigd in Eindhoven en staan voor kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Onder andere zijn wij gespecialiseerd in een breed scala aan afbouw- en renovatiewerkzaamheden, variërend van het installeren van infrarood vloerverwarming tot (badkamer & toilet) verbouwingen en schoorsteen renovaties. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die met passie en vakmanschap werken aan uw project, en altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Wij werken ook met een netwerk van zzp'ers die stuk voor stuk vakmensen zijn met jarenlange ervaring. Zij zijn gespecialiseerd in hun eigen vakgebied, waardoor wij u altijd de beste kwaliteit kunnen bieden.

 

 

Een opsomming van onze diensten:


  Onze Visie:

   

  Wij zijn ervan overtuigd dat de beste bouwwerken ontstaan door een goede samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer. Wij nemen daarom de tijd om uw wensen en behoeften goed te begrijpen. Samen werken we aan een project dat perfect voldoet aan uw verwachtingen.
  Ons team is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Wij willen onze klanten helpen om hun woning of bedrijf te verbeteren en doen dit door hoogwaardige diensten te leveren tegen een scherpe prijs.

  Onze Missie:

   

  Onze missie is om onze klanten te voorzien van de beste afbouw- en renovatiediensten. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat en dat zij ons aanbevelen aan anderen. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten, en om hen te helpen bij het realiseren van hun bouwplannen.

  Waarom De Bie Dienstverlening?

  Er zijn veel redenen om voor De Bie Dienstverlening te kiezen. Hieronder noemen wij er een aantal:

  • Kwaliteit: Wij werken alleen met de beste materialen en vakkundige medewerkers.
  • Vakmanschap: Wij hebben meer dan 8 jaar ervaring in de afbouw- en renovatietechniek.
  • Klanttevredenheid: Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid.

  Contact:

   

  Wilt u meer weten over onze diensten? Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.
  Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 - 17.00u op 06-23003541, of via het contactformulier op onze website.