Lekdetectie Eindhoven


Wij maken gebruik van de nieuwste lekdetectie technieken én apparatuur. Hierdoor kunnen wij elke lekkage, in iedere vorm, op zeer nauwkeurige wijze lokaliseren. Bovendien wordt door deze nauwkeurigheid slechts een kleine opening gemaakt voor reparatie. Het gevolg: u bespaart op torenhoge kosten voor het herstel van de breekwerkzaamheden.

 

Dé specialist op het gebied van lekdetectie

 

  • Schade wordt naar alle tevredenheid afgeleverd
  • Gemotiveerde specialisten met jarenlange ervaring
  • Uw meetrapport snel in huis
  • Enorme kostenbesparing bij de zoektocht
  • Onnodig hak- en breekwerk wordt vermeden
  • Nieuwste en modernste meettechnieken

 

Grote gevolgen van een onschuldige lekkage

 

Een lekkende kraan verbruikt bijvoorbeeld 4 liter water per uur, oftewel 35 kubieke meter per jaar.
Een dun waterstraaltje is goed voor 16 liter water per uur, oftewel 140 kubieke meter per jaar. Door een slecht werkende spoelbak van het toilet kunt u 219 kubieke meter per jaar verliezen. Een waterstraal komt al snel neer op 63 liter water per uur, wat overeenkomt met 552 kubieke meter per jaar. Vermenigvuldig deze volumes aan verspild water met de prijs per kubieke meter en u zult merken dat u al snel enkele honderden euro’s kunt verliezen met een lekkage. Schakel daarom ons direct in om uw lekkage te verhelpen.

 

Daklekkage

 

Daklekkage is een van de vervelendste soorten lekkages omdat het vaak lastig te achterhalen is waar het lek zich bevindt. Om de schade zoveel mogelijk te beperken, moet u eerst de daklekkage laten opsporen. Wij sporen de lekkage aan uw dak snel op. Voor het opsporen van lekkages aan daken, maken wij gebruik van speciale lekdetectie technieken en apparatuur.

Voornaamste oorzaken van een daklekkage zijn fouten in de afwerking van de gevel en dak doorvoeren zoals een dakkapel, lichtkoepel of een afvoer van bijvoorbeeld een airco. Door verschillende weersinvloeden zorgen de kleinste afwerkingsfoutjes op de lange termijn voor een lekkage aan uw dak. Indien u beschikt over een opstalverzekering, welke waterschade en hak- breekwerkzaamheden dekt, zal uw verzekeraar een voorstander zijn van onze diensten.

 

 

 

Wilt u meer weten over onze diensten? Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 - 17.00u op 06-23003541, of via het contactformulier op onze website.