Verandadak


Een veranda dak is een ander woord voor een terrasoverkapping.
In de lente wil je het liefst zo lang mogelijk buiten zitten en het lentezonnetje naar binnen halen. Maar in de herfst is het juist fijn om het warme gevoel van binnen door te trekken naar buiten. Met een aluminium terrasoverkapping geniet je ieder seizoen van je tuin. Het wordt de ultieme relaxplek met een tijdloos comfort.

Vergroot je leefruimte


De terrasoverkappingen en veranda’s zijn perfect isolerend. Zo kun je het hele jaar door genieten van buiten. Het aluminium waar de terrasoverkapping van wordt gemaakt is lichtgewicht en recyclebaar. Goed voor het milieu dus. Dankzij de vele extra mogelijkheden, zoals verlichting, ventilatie en verwarming kun je optimaal genieten van je terrasoverkapping of veranda dak. Een aluminium terrasoverkapping vergroot je leefruimte en biedt maximale lichtinval. Een verlengstuk van je woning, maar dan in de buitenlucht.

De voordelen van aluminium

 

Wij werken voor producten als kozijnen en deuren met kunststof, maar toch kiezen we bij terrasoverkappingen voor aluminium. Waarom?

Aluminium is veelzijdig, licht en sterk. Dat biedt voor de bouw van terrasoverkappingen veel voordelen.
Het is mogelijk grote overspanningen te maken met slanke profielen. Daarnaast is er een minimum aantal palen nodig. Waar houten overkappingen veel schaduw geven en kunnen scheuren en rotten, geniet je met aluminium van maximale lichtinval en leefruimte.
En omdat aluminium recyclebaar is, is het nog beter voor het milieu ook. Praktisch, duurzaam en oogstrelend want de uitstraling is minstens zo belangrijk als de constructie. Bij een aluminium terrasoverkapping kiezen wij voor polycarbonaat dakplaten omdat het een voordelig, lichtgewicht en toch sterk alternatief is voor glazen dakplaten:

 

Terrasoverkappingen en veranda’s op maat

 

Wij begrijpen we dat elk huis om een specifieke overkapping vraagt. Onze aluminium terrasoverkappingen en veranda’s zijn daarom volledig af te stemmen op jouw wensen. Je kiest zelf de stijl en de kleur, zo creëer je een mooi geheel. Met het type dak bepaal je de lichtinval, waar je optioneel zonwering aan kunt toevoegen. Maak er jouw eigen plek van, helemaal op maat.

Binnen een dag geplaatst

 

Onze vakmensen monteren de overkapping op maat bij jou thuis. Alles wordt binnen een dag geplaatst. Het monteren van de voet- en muurplaat, de spiekozijnen, de profielen, afwateringsgaten en het onzichtbaar wegwerken van de bevestigingen en bedrading.

De levertijd van een terrasoverkapping is 3 tot 6 weken.

 

 

 

Wilt u meer weten over onze diensten? Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 - 17.00u op 06-23003541, of via het contactformulier op onze website.

 


Verandadak in waaiervorm:Verandadak met zonwerende dakplaten:Verandadak met glazen deuren:Verandadak met zonwerende dakplaten:

zijkant met spie en rabatdelen, boeiboord dak met Trespa vervangen